Professioneel schilderen en behangen door Schilderwerken Gielkens

Schilderwerken Gielkens: verfijnd schilderwerk, behangwerk en laminaat
Laat uw kamers stijlvol schilderen of behangen, en geef uw woning een frisse uitstraling. Bij Schilderwerken Gielkens werken we uw muren tot in de puntjes af. Ook voor het plaatsen van uw laminaatvloer kunt u bij ons terecht.

Professionele voorbereiding op het werk
Schilderwerken Gielkens is actief in de regio Limburg. Na uw telefoontje komen we eerst bij u langs, om de ruimte op te meten. Vervolgens stellen we een vrijblijvende offerte voor u op. Voor schilder- of behangwerk, of voor het plaatsen van laminaat.

Kleuradvies na goedkeuring offerte
Nadat u de offerte hebt goedgekeurd, geven we u graag kleuradvies. Zo bent u er zeker van dat uw muurkleur bij de rest van de kamer past. Voor het schilderwerk gebruiken we kwaliteitsverf van BOSS paints.

Oog voor afwerking
Bij Schilderwerken Gielkens werken we het schilder- en behangwerk piekfijn af. Alle vloeren bedekken we zorgvuldig, zodat er geen spatje verf opkomt. En ook bij het leggen van laminaat vertrouwt u op ons precisiewerk. Schilderwerken Gielkens laat uw ruimte altijd netjes achter.

Voor professioneel schilder- en behangwerk en het plaatsen van laminaat gaat u naar Schilderwerken Gielkens. Bel vandaag nog voor uw afspraak in de regio Limburg.

schilderwerken, behangwerken,laminaat, schilderwerken Gielkens te Kaulille!